L’Atlètic de Madrid, tot un exemple a seguir

Algú se’n recorda d’aquell equip colchonero que va passar en dues temporades consecutives a segona divisió? Molt temps ha passat des de llavors, igual d’haver aconseguit aquells títols, que ni ells mateixos s’imaginarien que aconseguirien, com dues copes d’Europa League consecutives i vigent campió de la Copa del Rei.

En l’actualitat és l’únic equip que ha deixat al mateix Real Madrid a la cuneta, convertint-se així en el candidat al títol de Lliga, amb el permís del Barça de “Tata” Martino .

Només un home ha aconseguit el que a altres tècnics tant els ha costat i sense èxit, alguns han caigut pel camí. Aquest és el “Cholo” Simeone, el que ha creat una plantilla al seu propi estil i semblança. Que va saber ficar-lo a la Champions en la campanya anterior, que a dia d’avui compta les seves victòries per golejades. Això també és perquè té uns jugadors que ja comencen a guanyar gairebé de memòria i que entre altres grans estrelles, disposa el brasiler Diego Costa, que està cridat a ser el nou símbol per a la afició del Vicente Calderón, com al seu dia ja ho van ser el “niño” Torres, Agüero o Falcao.

És evident que actualment estan sent tot un exemple per a totes aquelles joves promeses que estan començant.

Mentre segueixin aguantant i mantenint el nivell en el que queda de temporada, intentaran seguir estant trepitjant-li els talons a l’actual líder, ja que els queda corda per estona.

 

* Text original en castellà.

 

 

One Comment on “L’Atlètic de Madrid, tot un exemple a seguir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *