Madrid Gamesweek

L’anterior cap de setmana van fer a la capital espanyola, Madrid, la primera edició d’una gran fira del videojoc i va tenir èxit. Ja que van assistir-hi un total de 52.228 persones en aquest esdeveniment, comptant professionals i públic en general. Va tenir tant èxit que van esgotar les entrades de seguida. La fira durava dos dies i no hi havia lloc per a més gent. Xbox one i PS4 van ser els protagonistes de l’esdeveniment. Es podia jugar amb ells i altres màquines amb més de 150 títols dins de la major fira del videojoc.

L’objectiu de la fira era crear una gran cita del sector de l’oci interactiu, tant per a professionals de la indústria com per a apassionats del gènere.

*Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *