Premi a la polèmica

L’èxit d’algunes campanyes publicitàries no es mesura tant pels resultats comercials del producte que anuncia com per l’impacte social que provoca i això ho demostren les campanyes publicitàries de Benetton, que es caracteritzen per ser d’allò més transgressores i fins tot irreverents. Recentment la multinacional esportiva Nike ha estat premiada per la seva iniciativa de vestir l’estàtua de Colom amb la samarreta del Barça, com si fos una lona d’obres amb motiu de les tasques de neteja que l’ajuntament hi ha realitzat.

Aquesta iniciativa, però, va causar d’indignació a l’oposició al consistori, ja que la consideraven una falta de respecte a un monument tan emblemàtic, però el cert és que el cas del Colom blaugrana té alguns precedents, com ara la lona en forma de llapis que va cobrir l’obelisc de la plaça Verdaguer amb motiu d’una edició del Saló Internacional del Còmic.

Vist això, trobo que l’equip del PP a lAjuntament de Barcelona, encapçalat per Alberto Fernández Díaz  en va fer un gra massa en interpretar una idea singular, i a l’hora  vistosa, com una irreverència, però el futbol és el que té, que és susceptible a generar polèmica.

 

* Text original.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *