Un cap de setmana de por

Mentre molts dels espanyols se n’han anat de pont de la festivitat de Tots Sants als seus respectius pobles per visitar els seus difunts, jol’he passat com un cap de setmana més, però amb un dia extra.

Aprofitant que aquesta setmana no tenia curs de ball vaig anar a comprar amb la meva mare, el mateix divendres. De cara a dissabte vam fer algun passeig, i per la tarda en acabar de dinar vaig fer la migdiada just abans de l’activitat del grup d’amics, on vam fer un pícnic de mitja tarda i alguns anàvem disfressats per celebrar el Halloween, a més de fer algunes fotos de la mateixa sortida.

El diumenge no és que hi hagués molt moviment, però també vam fer una volta pels voltants del meu barri i per la tarda molt tranquil·la, a última hora van venir uns familiars.

És evident que tres dies donen per a molt sobretot si entre mig hi ha panellets, moscatell o moniatos per fer-ho més amè.

 

* Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *