Cap de setmana llarg i sense esport


Foto: Hidden

Aquest cap de setmana no he fet res d’esport, he aprofitat per relaxar-me i passar un bon cap de setmana. Divendres no vaig fer res, al matí vaig aprofitar per a  netejar a fons la meva habitació. A la tarda ja me’n vaig anar al pis nou del meu pare que, per cert, m’agrada més que l’anterior, perquè no se senten veïns ni a ningú, però com que vaig arribar tard només vaig tenir temps de sopar i veure el partit del Barça. De veritat que no m’està agradant la temporada, però bé, es va guanyar 1-4 al Cartagena i després del partit em vaig posar al llit.

El dissabte al matí vam anar a comprar a la plaça, a prendre alguna cosa i llegir el diari esportiu que m’agrada tant llegir al matí. Després de dinar, a les 16 h, vam anar a caminar i vam fer la ruta des de Sants fins a Rambla Catalunya. A la volta vam agafar el metro ja que era una mica tard i estàvem cansats després de 4 hores caminant. Vam arribar a casa gairebé a les 21 hores, em vaig dutxar, a sopar i al llit.

Diumenge va ser més tradicional, al matí vaig donar una volta pel “mercadillo”, encara que no compro res sempre m’agrada anar-hi fins a l’hora de dinar. Ddesprés vam arribar a casa, vam dinar i llavors vaig trucar la meva noia, a portem gairebé 4 mesos junts, i vam anar a ballar a Luz de Gas. La veritat és que m’ho passo molt bé amb ella, vam riure molt i la faig riure tot el que puc.

Ja tinc ganes que sigui divendres per veure-la una altra vegada.

 

* Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *