El camí al segundo Mundial ja ha començat

Foto: Robert Proksa

La sort ja està tirada, el sorteig per al pròxim mundial ja ha marcat el camí per repetir la gesta de portar el segon trofeu consecutiu, i que ens servirà per rescabalar-nos de l’última Copa confederacions.

La selecció està més que preparada per aconseguir-ho, és cert que no serà fàcil, ja que estarà molt renyida, doncs la resta de les seleccions faran tot el possible per emportar-se la joia més preuada, com és la copa que s’atorga al millor equip del món.

Tant Holanda com Xile i Austràlia faran tot el possible per convertir-se en pedres perquè ensopeguin els jugadors de Vicente del Bosque. Amb la mateixa il·lusió amb la qual van arribar a tocar la glòria, tornen al mateix escenari on Iniesta es va consagrar.

Som molts els espanyols que volem tornar a viure i si és possible a reviure totes aquelles emocions i sensacions de cada partit disputat.

L’expectació està assegurada, fins a l’estiu gaudirem amb la fase de grups.

Amb la situació actual que travessa el país, tornem a necessitar una altra alegria perquè és l’única manera de seguir endavant, i només ells són capaços d’això i molt més. Perquè l’única diferència amb la resta de rivals amb els quals es trobaran, aquesta és la nostra fúria espanyola, amb la qual gràcies a ella vam guanyar tots els títols fins ara aconseguits.

* Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *