Ja arriba la temporada d’esquí


Foto: Jorge Girao
Com molts sabem, ja quasi estem a l’estació d’hivern i és època d’abrigar-se i en alguns punts dels Pirineus ja ha començat a nevar.

Dintre de poc obriran les pistes d’esquí i amb la temperatura que fa últimament, ens hem d’abrigar més del compte.

Ja fa fred, per alguna cosa s’ha de notar que arribem a l’hivern.

És la època de l’any en la que podem gaudir a l’aire lliure de fer snowboard, esquí o bé patinar sobre gel, els meus esports preferits de veure. Malauradament, jo no puc fer aquest tipus d’esports perquè no me n’han ensenyat mai i perquè em fan por les altures. Al menys tinc la sort de veure els seus paissatges i poder-los capturar amb la meva càmera digital de 16 megapíxels.

Agafeu l’abric i la bufanda i ja podreu gaudir d’uns nadals nevats a Núria, Aramón, Vallter 2000 o on vosaltres vulgueu.

*Text original.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *