Lockerbie: vol sense destinació

Foto: Emmanuel Wuyts

El proper dissabte 21 de desembre es compliran 25 anys de l’atemptat de Lockerbie, una  petita ciutat d’Escòcia, damunt la qual va caure un avió Boeing 747 de l’ extingida aerolínia PAN-AM, després de partir-se en dos per l’explosió d’una bomba oculta dins d’una maleta barrejada entre els equipatges que anaven dins la bodega de càrrega. L’avió, que cobria el vol 103 entre Londres i Nova York feia exactament 38 minuts que s’havia enlairat de l’aeroport de Heathrow de la capital britànica quan es va produir la tragèdia, que va deixar un balanç de 270 morts, 11 dels quals eren habitants de Lockerbie.

Per entendre les causes d’aquest atemptat ens hem de remuntar sis mesos abans de la data del sinistre, es a dir el 21 de juny del 1988, quan el vaixell destructor de la Marina dels Estats Units U.S. Vincennes es trobava realitzant maniobres en aigües del Golf Pèrsic en les que no estava autoritzat a fer. És per això que tots els avions civils que sobrevolaven aquella zona havien d’emetre un senyal que els identifiqués com a aparells no hostils. Però hi va haver un avió de les línies aèries síries, el comandant del qual no va activar el dispositiu d’avís, cosa que va fer que la tripulació del Vincennes interpretés que es tractava d’un avió caça enemic, de manera que va disparar un míssil que el va abatre, fent-lo caure al mar. En un primer moment, la tripulació del vaixell va esclatar d’eufòria, però així que es van adonar de la garrafal errada que acabaven de cometre, es va fer un silenci sepulcral a la sala de comandament.

Aquest succés va propiciar que un terrorista radical siri decidís venjar-se’n aplicant la famosa màxima de l’”ull per ull i dent per dent”, que en aquest cas es traduiria a “un avió caigut del meu país per un dels vostres.”

La tragèdia de Lockerbie, va motivar que Boeing, el principal constructor d’avions comercials del món, la seu del qual és a Seattle, desenvolupés bodegues de càrrega per als seus aparells, així com contenidors mòbils per el transport d’equipatges que fossin prou resistents com per contenir l’ona expansiva generada per l’explosió d’una bomba.

La companya aèria PAN-AM va ser fundada per l’empresari  Juan Trippe el 1930 i va ser la primera aerolínia de la història, en incorporar l’any 1970 a la seva flota el Boeing 747, també conegut popularment com a “Jumbo”, ja que era l’avió comercial més gran que s’havia construït fins llavors amb quatre motors i cinc trens d’aterratge, que sumaven un total de divuit rodes, igual que un camió de gran tonatge.

PAN-AM va perdre la seva primera unitat d’aquest model a l’accident de Los Rodeos, a l’aeroport internacional de Santa Cruz de Tenerife, el 27 de març del 1977 en col·lisionar frontalment amb un altre 747 de KLM.

PAN-AM va arribar a tenir l’ambició d’adquirir el Concord, l’avió de passatgers supersònic, que va estar en actiu fins el 2003, però al final l’aerolínia es va fer enrere. L’encariment del preu dels combustibles derivat de la crisi del petroli durant els anys 70, va acabar propiciant la fallida de PAN-AM l’any 1991 i, en conseqüència, que el gratacel de Nova York que n’havia estat la seva seu, passés a les mans de la companyia d’assegurances Met-Life.

*Text original.

One Comment on “Lockerbie: vol sense destinació

  1. Jordi, et proposo una cosa.
    Mirat la serie PAN-AM en versió catalana. No sé si t’agradarà o no però a mi em va agradar. Al menys la primera temporada està en català. Ho vaig descubrir per tv3.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *