Què li està passant al Barça ?

 

 

En el que portem de temporada ja han patit les dues primeres derrotes, una en la Champions i l’altra en la Lliga. Probablement en certa manera no són determinants però preocupen i molt.

L’aficionat barcelonista ja comença a fer-se aquesta pregunta, què li està passant a l’equip barcelonista?. És evident que la resposta no la sap ningú, per tant el debat ja és al carrer i la solució només la tenen ells. Si ens poséssim en lo pitjor, hi ha qui pugui creure en la possibilitat que els puguin guanyar fins al Cartagena.

Ningú vol arribar a pensar que estiguin passant la primera crisi en el que porten de campionat, però el que sí és cert que el joc de l’equip està començant a flaquejar i ells són conscients. Això fa que la competició de lliga encara estigui viva i per tant encara queda molt bacallà per tallar.

Des de la capital madrilenya ja comencen a fregar-se les mans, perquè d’aquesta manera ja podran acarnissar-se amb el club que dirigeix ​​el Tata  Martino, omplint les seves portades dels seus mitjans de premsa escrita.

Tots esperem que reaccionin lo abans possible, perquè un es pot permetre el luxe d’ensopegar amb la mateixa pedra mínim dues vegades, una tercera ja s’encendrien totes les alarmes i ningú vol començar a prendre decisions dràstiques, més que res perquè és massa aviat i volen menjar-se els torrons amb els deures ben fets.

 

* Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *