Reiki, un món màgic

 

 

Des que estic fent Reiki, em sento com un en un núvol de la felicitat que sento. És com si estigués en un món màgic. Tanta felicitat m’estranya.

Què és el Reiki? El Reiki és l’energia universal i vital.

Jo el faig al Centre Cívic de Sagrada Família. Aquest curs el faig perquè volia aprendre a fer-ho per mi mateixa. No descarto de que ho pugui fer per ajudar als altres.

El Reiki és una altra manera de viure la vida. És com viure la vida amb felicitat, sense preocupacions i sense preocupar-se tant pels demés.
Es treballa fent meditació, visualització, expliquen la història d’Usui, creador del Reiki, i altres exercicis que van bé per relaxar la ment. També expliquen com fer-nos-ho a nosaltres mateixos, com poder-ho fer per aconseguir l’objectiu final, que és millorar la nostra pròpia vida, sense que els altres ens facin sentir malament.

El factor important d’aquest tractament és que es treballa mitjançant les xacres. En tenim 7 en total. Per poder-ho fer t’hi has d’apuntar a centres específics on fan tractaments, com el centre Namasté Barcelona o bé si només vols conèixer-ho, a qualsevol centre cívic.

No sabria com descriure-ho millor que això, ja que a mi em fa sentir com una persona diferent del que abans no era. Gràcies al Reiki gaudeixo més de la vida i em fa sentir molt alegre, i de vegades exaltada.

Diuen que hi ha persones que no els hi agrada aquest món però jo, que sóc bastant espiritual, puc garantir que a mi m’ha canviat la vida gràcies al Reiki. Em poden dir que sóc rara però a mi em fa sentir bé. El Reiki té moltes coses positives i no n’hi ha cap ni una de negativa. Tots tenim aquest do però no tothom té el recurs per fer-ho.

Aquest món m’agrada i n’estic segura que continuaré rebent més cursos d’aquest tipus. Jo sé que he vingut a aquest món per ajudar les persones. Sempre estic ajudant als demés, i potser a la llarga acabaré sent terapeuta de Reiki, ja veurem.

Qui sap què em depararà el meu futur.

Per això el meu lema és “viu i deixa viure”.

 

* Text original.

2 Comments on “Reiki, un món màgic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *