El racó del bon cinema: El llop de Wall Street

Som molts els que coincidim que és una altra de tantes grans obres del cinema “Made in America” del sempre genial Martín Scorsese, que plasma a la gran pantalla les llums i les ombres de Jordan Belfort en el món de la borsa.

El carismàtic Leonardo DiCaprio es fica en la vida d’aquest personatge que es deixa portar tant per la cobdícia com per l’avarícia, que passa de tenir-ho tot a quedar-se sense res, alhora que posa la seva pròpia vida en mans del vici tant de les drogues com de la luxúria.
En aquesta mateixa cinta cinematogràfica es donen cita gairebé tots els pecats capitals que coneixem, a excepció de la gola, la mandra i la ira.

És evident que ho tenia tot per guanyar un Globus d’or i les 5 nominacions als Oscar, dels que segons la majoria de la crítica se n’endurà més d’un, i aquí estarem nosaltres per veure-ho i celebrar-ho.

 

* Text original en castellà.

One Comment on “El racó del bon cinema: El llop de Wall Street

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *