El retorn de Messi arriba quan més calia

Molt hem hagut d’esperar però ha valgut la pena tanta espera, i la veritat és que durant la seva absència ni tan sols s’ha notat, de manera que la “Messidependència” està més que superada, més tenint en compte que tenim la millor plantilla del món.

Vist el vist en la trobada de Copa contra el Getafe, salta a la vista que el jugador argentí va tornar a demostrar tot el seu potencial i per tant està més que recuperat de la seva lesió.

La seva tornada a l’equip just quan entrem en la fase més decisiva de la temporada, amb els tres fronts oberts com són Lliga, Champions i Copa, i contra pronòstic, aquests podrien ser els primers títols del “Tata” Martino, des que es va fer càrrec club blaugrana.

La resta d’equips que formen el campionat nacional ja poden començar a tremolar amb la seva presència, com és evident l’espectacle està assegurat i estem segurs que Messi tornarà a treure el seu millor repertori.

* Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *