La carta a la Unió Europea


Foto: Michael & Christa Richert

Aquesta carta té com a objectiu reivindicar com a ciutadà els nostres drets i obligacions.

Com a ciutadà que sóc vull transmetre la meva impotència i la meva indignació pel sentiment de com està aquest país i la societat.

La meva primera reivindicació és sobre l’educació. Pel dret de seguir formant-se. No és just que només tinguem dret a l’ensenyament obligatori, i que per seguir estudiant haguem de passar per un calvari, no sempre ens deixen continuar estudiant.

La meva segona reivindicació és sobre les persones amb discapacitats.
Per nosaltres el tema de trobar feina és molt complicat, amb les jornades reduïdes no podem disposar d’un sou digne per poder ser autònoms econòmicament. Es per això que és tan necessaris que des de els organismes corresponents, mantinguin i augmentin els ajuts a les persones amb discapacitats.

* Text original.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *