Leo Messi segueix sent el número 1


Foto: ronaldoweb.com

Mentre des de la capital madrilenya segueixen celebrant la Pilota d’or aconseguida pel portuguès Cristiano Ronaldo, que a dia d’avui segueix presumint d’aquest anhelat trofeu individualista, el jugador argentí Leo Messi segueix demostrant que no necessita aquest títol per ser més o menys feliç.

Cal recordar-li a Cristiano que els títols importants són els que s’aconsegueixen a final de temporada i a nivell col·lectiu. És indiscutible que els dos futbolistes són actualment els millors jugadors de la nostra lliga nacional, però a diferència del madridista és que el blaugrana continuarà sent per molt temps el número 1 tant fora com dins del terreny de joc.

La veritat és que ho té tot per passar a la història amb la humilitat per bandera amb una qualitat esportiva de la que se’ns acaben tots els elogis. Ho podríem dir de moltes maneres o de moltes formes però és evident que veient-lo jugar sobren les paraules, en tenim prou amb veure com gaudeix quan té la pilota als peus.

Una altra de les coses que el fa ser el millor jugador del món és que mentre que el Barça de Gerardo Martino ha après a guanyar amb o sense Leo, el Madrid d’Ancelotti segueix patint de “Cristianodepenencia” quan aquest sol estar absent .

* Text original en castellà.

One Comment on “Leo Messi segueix sent el número 1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *