Paranormal Activity : Los señalados

Sinopsis:

Jesse desprès de patir una maledicció comença a ser perseguit per un esperit. Encara que la seva família i amics faran tot el possible per salvar-lo, no creuen gaire en les forces misterioses que li passen.

No sé com s’atreveixen a fer aquest tipus de pel·lícula als cinemes, fan que la gent es cansi de veure-les. Ridiculitzen els esperits i, a sobre, se’n foten. Això mateix ens ha passat al veure la última de Paranormal activity: Los señalados.

Em sembla malament  que posin en pantalla aquesta classe de films de por/humor ridiculitzat. Tractar amb aquest tema és seriós ja que hi ha gent que hi creu i sent por de veritat quan les veu.

A part que els actors no ho fan bé, la pel·lícula no es per tirar coets i per dir que costa de trobar  un fil conductor a la trama.  Amb la “camereta” tota l’estona bellugant-se, molesta. Si ho arribo a saber abans, no hagués anat al cinema amb la meva parella ni amb ningú a veure això.

M’agradaria saber a qui se l’hi ha acudit la idea de portar-ho al setè art (cinema), totes les pel·lícules que volen fer riure amb les històries de por.

Americanades les justes, si us plau.

*Text original.

4 Comments on “Paranormal Activity : Los señalados

  1. Quant dius les americanades les justes en referència i quant dius que no entens perquè els cines fan pel·lícules de por t’he de dir que des de sempre s’han fet pel·lícules així sinó no m’explico perquè s’han fet pel·lícules de estil,Crepuscle que va de un vampir que s’enamora d’una humana i la humana es Kristen Stewart i Robert Pattinson que no només han fet aquesta pel·lícula,també han fet Amanecer 1, Amanacer 2 i Eclipse. Jo les vaig anar a veure amb el meu antic grup d’oci i amb la meva parella i em van agradar. També hi ha una sèrie americana que es diu Diaris de Vampirs.

  2. Andy, jo també he vist crepúsculo i m’agrada pero això ja es ciencia ficció. Si llegeixes bé del que explico, em refereixo a les que es mofen de les películes de por com aquesta i scary movie, en concret. Per això no m’agraden.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *