Una altra vegada amb la rutina dels caps de setmana


Foto: Jayanta Behera

Sí senyors, després de passar unes merescudes vacances nadalenques, he tornat al meu punt d’origen, és a dir gimnàs i la lliga de futbol sala. La veritat, hem començat l’any com el vam acabar, perdent en l’últim minut per 3-4. Però bé, no passa res, vaig gaudir molt del partit que vam jugar. Almenys donem espectacle i gratis, l’afició riu molt.

En arribar a casa em vaig dutxar, em vaig canviar de roba i me’n vaig anar a moure l’esquelet a la disco. Gairebé lligo però em vaig quedar allà, al gairebé.  Però bé, no passa res ja vindran temps millors.

Quan vaig arribar a casa el primer que va passar és que va sonar el telèfon, era la meva mare que em convidava a sopar i lògicament clar que vaig acceptar, tot el que sigui menjar m’encanta i el meu súper dissabte va acabar a les 23.30 de la nit. Lògicament, estava rebentat.

El diumenge va ser més tranquil. Al matí vaig anar a veure el partit de bàsquet del Barça, vaig estar assegut a tribuna, això sí que va ser un bon partit i, a més, com a mi m’agraden: ràpids, amb ànim i alegria. En arribar a casa vaig dinar, vaig rentar els plats i me’n vaig anar a fer una passejada amb el meu grup d’amics.

Això sí que és vida, l’hem de viure sempre pensat positivament.

* Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *