Una iaia moderna

 

carulla

teatreromea.com

Montserrat Carulla diu adéu al teatre. Així que la família Carulla ha volgut fer-li un homenatge. No fa gaire que es va estrenar. La obra es diu Iaia! La Montserrat fa d’àvia perepunyetes amb el seu nét, la parella i alguna amiga del nét, que viu a casa seva perquè no sap el que vol a la vida.

En realitat, és el seu nét qui actua.

Presa de por, ell no para d’enganyar al seu rotllet d’una nit en tota la obra. Entremig sempre s’hi fica la seva àvia, dient-li les veritats a la cara i explicant-li coses que veu per internet i pel xat davant de la noia.

Però no tot és comèdia, també té tocs dramàtics.

Se’m va fer llarga la obra, no em va acabar de convèncer ni a mi ni a la gent amb la que vaig anar per veure-la al teatre Romea. Vam quedar descontents perquè ens pensàvem que seria més còmica del que és.

* Text original.

One Comment on “Una iaia moderna

  1. Sónia, m’ ha agradat molt el teu article, però si poses Teatre Romea, tambè seria excepcional veure el programa del Romea. O sigui el que fan Gener, febrer, Març, … etc.
    Intenta-ho, segur que tindràs molts comentaris.

    1 petò molt fort.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *