Va saltar la bomba! Sandro Rosell deixa el Barça


Foto: Wikipedia

La notícia de la sobtada dimissió de Sandro Rosell no s’ha fet esperar, a dia d’avui és portada de tots els mitjans audiovisuals com de premsa escrita.

El barcelonisme segueix consternat des que s’ha confirmat que anava a deixar la presidència del club català.

En certa manera el debat ja està al carrer, i són molts els que creuen que aquesta decisió ha estat molt precipitada i encara estan esperant les explicacions corresponents i sense eleccions anticipades.

Però n’hi ha molts que consideren que és el millor que ha pogut fer, ja que per sobre de tot la família és el més prioritari, i encara més si l’última setmana ha rebut amenaces. Josep Maria Bartomeu prendrà les regnes de l’entitat fins l’any 2016.

És evident que ningú es podia imaginar que un fitxatge com el de Neymar anava a portar tanta polèmica com la que està tenint i que repercuteix en l’opinió pública.

Mentre passa tot això l’equip del “Tata” Martino es juga el liderat en una jornada i és molt probable que el Barça li dediqués la victòria a l’única persona que va treure majoria absoluta en les eleccions de gairebé quatre anys, enfront de l’equip malagueny, i nosaltres la seva afició li donem suport per al que calgui.

* Text original en castellà.

One Comment on “Va saltar la bomba! Sandro Rosell deixa el Barça

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *