La Barcelona del segle XX

memoria_BCN
Hi ha llibres en els quals succeeixen històries dins de l’antiga Barcelona. Sobretot les obres de Carlos Ruiz Zafón com L’ombra del vent i El joc de l’àngel. Que sedueixen, enganxen i resulten enriquidores per a Barcelona, atraient més turisme.

Gràcies al turisme, ara han posat en marxa una aplicació per a dispositius mòbils que ajuda a conèixer tota la història de Barcelona del segle XX, l’aplicació es diu Memòria BCN. Això reforça encara més el turisme espanyol.

Espero i desitjo que la gent entri a aquesta aplicació perquè la coneguin, sobretot els més joves que són els que més passen de la història. M’incloc entre aquest joves perquè la història em sembla avorrida però cal saber com era tot abans com els canvis, la mentalitat, els carrers, el bo i el dolent d’aquest segle.

Em sembla interessant la idea, tant l’aplicació com els llibres.

*Text original en castellà

One Comment on “La Barcelona del segle XX

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *