La Fundació Catalana Síndrome de Down fa 30 anys. Moltes felicitats!

paco

 

Fa trenta anys va néixer la nostra Fundació, amb la única finalitat que les persones amb la síndrome de Down tinguem el nostre lloc a la societat. Es compleixen ja tres dècades i a dia d’avui seguim lluitant al temps que recollim els fruits que hem sembrat. Entre algunes de les tantes coses, s’ha aconseguit tenir un dia al calendari, el 21 de març. I nosaltres, a la Fundació, tenim la revista “ÈXIT21”.

Dins l’ampli ventall de serveis de la Fundació, n’hi ha dos que destaquen per ser el futur de molts de nosaltres. El de “Me’n vaig a casa”, gràcies al qual ja hi ha nois i noies que viuen portant una vida més independent, i el Servei d’Oci, amb el que entre unes i altres activitats, coneixem millor la nostra ciutat.

Cal esmentar el Servei de Col·labora, ja que sense ell, tota la resta no funcionaria, ja que per molt independents que siguem o per moltes activitats que fem amb els amics, sense l’àmbit laboral no ho podríem dur a terme.

Va haver-hi un dia en què Montserrat Trueta, juntament amb altres pares, van creure en un projecte que actualment segueix creixent però sense oblidar els seus orígens. Quina millor manera per a celebrar el seu trenta aniversari que seguir creien en aquest projecte, que cada dia ens ajuda a ser algú important en el dia de demà, i avui tenim els exemples de Pablo Pineda i Anna Vives.

 

* Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *