La meva vida en oci un any després


Foto: Valentina Jori

Aquest cap de setmana fa un any que la meva vida social ha canviat positivament. Abans sortia amb uns companys del col·legi, fins que ells es van enfadar per una tonteria, ja que no va passar res de res. A partir d’aquest moment vaig entrar en un grup d’oci de la Fundació i partir d’aquest moment estic molt millor, ara que he pogut celebrar el meu aniversari com a mi m’agrada, que és ballant.

Sobretot he trobat una cosa súper positiva que és democràcia, que tots anem a una i també sabem respectar les decisions dels altres. En aquest any que porto amb ells he fet de tot, i allà on hem anat sempre acabem rient i, de vegades, plorant de riure.

També m’agrada anar-me’n amb ells de vacances. Aquestes festes de Nadal, hem anat a un balneari. Espero que les vacances d’estiu pugui anar-hi ja que estic molt content amb el grup i no em penedeixo de res.

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *