Música d’abans

disc

 

 

www.jorymon.com

 

M’he aficionat a la música dels 60, 70, 80, 90 i 2000, i m’agrada escoltar M80 Radio, o també Onda Melodia FM. Crec que la música d’aquells anys era millor que la de l’època actual. Era una música molt bona i va haver-hi grans temes que van marcar l’època i que gràcies a aquestes emissores en podem seguir gaudint nosaltres i la gent d’aquella època.

Tot i que jo sóc més jove, m’he aficionat a la música d’aquells anys. La música de llavors crec que era més romàntica. Per a ballar en parella, posaven grans temes, com Material Girl o la Isla Bonita de Madonna, Never gonna give you up de Rick Astley i molts més.

Alguns amics em diuen avi, però jo passo. A mi m’agrada perquè m’ho passo bé amb aquella música d’abans.

 

* Text original en castellà.

2 Comments on “Música d’abans

  1. Martín. Yo también soy una fanática de la música de antes, y hasta incluso diría que había más rock, de los que hay ahora.
    Te suena Der Komissar, marcó mucho, también hubo kiss y Vanz Kantz Dantz, de John Fogherty.
    Es la bomba!!!!
    Otra música, que es la que tu dices, la romántica me encanta. De Never History de Limalh, la de Music de John Mills, y hasta acabar con el chollazo de la historia, ABBA de Fernando, Chiquitita o Dancing Queen. Aunque admito que las italianas me pueden; Te amo y Tú de Umberto Tozzi, Si de amor ya no se muere de Sandro Giacobbe. Es mi favorita!!!!!!!!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *