Quan Miley Cyrus va matar Hannah Montana

Miley Cyrus

www.mileycyrus.com

Algú se’n recorda d’aquella noia dolça i icona de tantes adolescents que folraven les seves carpetes amb la seva imatge? Moltes d’aquelles nenes van voler ser com ella, però el cert és que si veiessin en què s’ha convertit en l’actualitat, potser deixarien d’idolatra-la.

Alguns dels crítics musicals arribarien a la conclusió que la cantant Miley Cyrus “ha matat” la Hanna Montana, i que fins i tot podria haver canviar de seguidors. Ara podrien ser aquells suats camioners que llueixen els seus pòsters a les cabines dels seus camions trailers.

Descarada, rebel sense causa, provocadora i inclús polèmica. És evident que amb aquests adjectius en el seu currículum, podríem estar parlant d’un nou “joguet trencat” de la música pop actual. El curiós és que precisament això és el que la manté en el punt més àlgid. Per més que s’hi pugui trobar en les seves cançons, és el morbo el que atrau els seus més fidels espectadors en cada situació.

 

* Text original en castellà.

One Comment on “Quan Miley Cyrus va matar Hannah Montana

  1. i fins i tot, puc afegir que ho ha fet perque no vol ser una hanna montana i per això ha volgut fer-ho d’aquesta altre manera. Deshinibida i provocativa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *