Tot un clàssic per a la final de la Copa del Rei


Foto: Wikipedia

Són molts els que ja ho pronosticaven veient com transcorrien les fases prèvies de la competició copera. Tant l’Atlètic de Madrid com la Reial  Societat han estat dignes competidors que també anhelaven arribar a la final, però s’han quedat pel camí.

El destí és així de capritxós, i ha volgut que madridistes i blaugranes es vegin les cares alhora que es disputen la Copa del Rei. Així doncs veurem el primer clàssic de la temporada, tenint en compte també que l’equip del “Tata” té una compte pendent de fa tres anys.

Veurem també si aquesta final serà o no un aperitiu de cara a l’enfrontament que ens espera en el campionat nacional, el cert és que viurem l’emoció i la passió per l’esport que a tots ens agrada en estat pur.

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *