Un excel·lent als grups d’oci

ocipaco

 

Dins dels múltiples serveis de la nostra fundació, n’hi ha un que destaca molt per sobre de la resta. És evident que estic parlant dels grups d’oci, únic espai en què ens podem relacionar més socialment amb el nostre entorn més proper i alhora que coneixem millor la nostra ciutat.

Aquest espai està molt ben portat per Cristina Herreros, la nostra responsable de tirar-lo endavant, està creixent favorablement amb nous projectes de futur. Nosaltres, tant els usuaris com les nostres famílies, recolzem aquestes noves iniciatives i alhora li posem un excel·lent, perquè el nostre temps lliure es mereix un lloc en la societat tant o més que qualsevol altre servei per als nois i noies amb síndrome de Down.

*Text original en castellà

One Comment on “Un excel·lent als grups d’oci

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *