Un repàs a la jornada

La jornada futbolística del nostre campionat nacional d’aquest cap de setmana no ha pogut ser d’allò més entretinguda, d’això ja se n’han encarregat els equips que s’han enfrontat entre ells.

Els que més ens interessen són els del grup del cap de taula classificatòria, on ha tornat la normalitat després que el Barça del “Tata” hagi recuperat el liderat després d’haver golejat el Sevilla.

Tant els madridistes com els colchoneros s’han intercanviat les posicions i ara van segons i tercers respectivament. Els d’Ancelotti, per haver vençut el Vila-real, mentre que els de Simeone, per haver estat sorpresos per l’Almeria. Altres com els bètics tornen a la crua realitat de ser els últims de la cua després de ser vençuts pel València. La resta de trobades amb altres tipus de resultats segueixen més o menys igual en el seu lloc de la classificació.

A falta d’un partit per disputar-se per tancar la corresponent jornada, és evident que amb jornades com aquestes el final de temporada no podria estar més interessant que altres campanyes anteriors.

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *