Carnaval de Sants

carnavalComo ja sabeu tots, aquest cap de setmana ha estat Carnaval a tot el món, però us vull parlar del Carnaval de Sants. El Carnaval del meu barri ha canviat molt, abans el teníem com una cosa familiar, ja que tots érem dels carrers del barri. Però igualment els que quedem ho fem amb moltes ganes i ens disfressem del que volem.

El que em pregunto és, d’ on surt tanta gent quan és Carnaval? Doncs no ho sé, però sí que sé una cosa, que tant nens, nenes i més gent, ho gaudim com nens petits, i també els bars del barri fan l’agost ja que la rua dura 3 hores, que donen per a molt.

Doncs un altre Carnaval ha passat, ja esperem el Carnaval de 2015 i esperem que sigui millor que el d’aquest any.

 

* Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *