Fins sempre Puyol, mai t’oblidarem

puyol

 

Foto:commons.wikimedia.org

Després de tres-cents vuitanta-set partits amb el primer equip i amb quinze temporades sobre les seves espatlles, el jugador Carles Puyol Saforcada ha pres la difícil decisió de no continuar la propera temporada, i a molts dels seus seguidors no els ha quedat més remei que assumir-ho. El gran capità, als trenta sis anys ha arribat a tocar el cel tant amb el club blaugrana amb molts títols al seu currículum, a més de vàries Eurocopes, així com amb un mundial amb la Selecció.

És evident que jugadors del seu nivell i qualitat en queden molt pocs. Qui vingui a ocupar la seva posició tindrà el llistó massa alt a la vegada que ho tindrà difícil per fer-lo oblidar. Sempre el recordarem com el cor indomable del Barça, tot un pura sang amb la força dels més grans. Per a molts sempre serà el “Braveheart” de la Pobla de Segur que va venir de la cantera.

Lluny de penjar les botes estem segurs que encara li queda molt per demostrar, són moltes les joves promeses que el tenen com a model per arribar a ser com ell. Sigui com sigui, el club que se l’endugui seguirà triomfant. A alguns ens agradaria que aquest comiat tan sols fos un fins després. Ell sap que les portes de can Barça les tindrà obertes a l’igual que els nostres cors. Ho té tot per a que algun dia es converteixi en el president honorífic de l’entitat.

 

* Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *