Un clàssic que trenca tots els pronòstics

barca

Foto: commons.wikimedia.org

Durant tota la setmana anterior, prèvia al partit, ja deien molts d’aquesta barcelonistes que solen ser més pessimistes que optimistes, que l’equip que dirigeix Ancelotti era clarament superior al mateix Barça y, per tant, li passaria per sobre.

Evidentment que s’han equivocat, a la vegada que havien subestimat al seu propi equip. És cert que el Madrid va començar sent més fort en el cos a cos i que hi havia moments que anava per davant del marcador. Fins que va baixar la guàrdia i entre l’Iniesta i en Messi, a la vegada que els deixaven en evidència, van toranr a demostrar que encara queda lliga, i que per tant cada vegada són més les seves opcions pel títol de lliga.

Després d’ haver vist altres clàssics, aquest ha estat el més complet i amb diferència. A més no deixa de tenir les seves polèmiques arbitrals. És evident que l’emoció y l’espectacle del nostre futbol en estat pur no han faltat. De moment el que ha sortit beneficiat d’aquesta contesa ha estat l’Atlètic de Simeone, doncs ha quedat líder en solitari. Tornant al duel Madrid-Barça que hem vist i viscut, queda demostrat que la final de Copa després d’això ningú s’ho voldrà perdre.

* Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *