"Un día con Paco", reportatge de Juan José Millás publicat a El País Semanal el 4 de març de 2001.

“Un día con Paco”, 13 anys després

“Un día con Paco”, reportatge de Juan José Millás publicat a El País Semanal el 4 de març de 2001.

Moltes persones solen tenir una data senyaladaen el calendari, de qualsevol esdeveniment, ja sigui familiar o bé personal. És molt segur que aquell dia tan senyalat, per molt de temps que hagi passat, el recordin tota la seva vida i el tinguin marcat com un d’aquells moments memorables. Això mateix m’ha d’estar passant a mi, doncs tot i estar a punt de complir-se 13 anys d’aquell 4 de març de 2011, el segueixo recordant tant o més que el primer dia.

Perquè aquell reportatge va ser molt més que qualsevol altre, encara que jo fos el protagonista, l’èxit va ser de tots, passant per la pròpia Fundació Catalana Síndrome de Down, del propi Juan José Millás i inclús d’en Faustino Soriano.

Perquè és evident que no cal ser més o menys popular per a que et dediquin una entrevista amb portada en un suplement dominical, d’un diari tan important com és “EL PAÍS”. A més, en aquest món hi ha cabuda per a tots, aquell dia em va tocar a mi. Qui sap qui pot ser el següent en tenir aquell moment de glòria.

 

* Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *