Aquesta serà la Lliga de Valdés i Puyol

lliga

Foto: pixabay.com

L’última Lliga conquerida serà recordada com la Lliga de Tito Vilanova i d’Abidal. Ens va quedar gravada per a la posteritat la imatge de ambdós aixecant la Copa davant de la seva afició. És evident que aquest moment històric és molt probable que es torni a repetir, però aquesta vegada amb uns altres protagonistes, Víctor Valdés i Carles Puyol. Perquè això passi, l’equip del Tata no pot tornar a tenir un mal dia, i tindrà la missió de guanyar els set partits que resten per a la final del campionat nacional.

Pel camí que porten els blaugrana, celebrarem el primer títol de l’entrenador argentí sempre i quan els seus rivals directes, l’Atlètic de Madrid i el Reial Madrid, comencin a deixar-se punts en els seus respectius partits. Però si es mantenen com fins ara, es preveu que tot es jugarà a l’última jornada.

Tan Valdés com Puyol es mereixen el millor dels comiats, i quina millor manera que aconseguint també la Copa i la Champions, tot i sent conscients que no serà fàcil. Tenint la plantilla que tenim i amb la qualitat de cada un, amés de Messi explotant tot el seu potencial i amb Neymar que ja comença amb les seves millor essències, tot és possible, ja estem acostumats a fer de lo difícil, allò més fàcil i en l’actualitat molt pocs clubs ho aconsegueixen.

 

* Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *