Comença el compte enrere de la Lliga

porteria

 

Foto: pixabay.com

Després de guanyar els 9 punts que hi havia en joc la setmana passada, el Barça ara sí que és un dels favorits per guanyar la Lliga, juntament amb l’Atlètic de Madrid i el Reial Madrid.

Fa una setmana, personalment, ho vaig veure tot perdut. Però després de guanyar el clàssic al Santiago Bernabéu molts hem hagut de callar. Per una part, me n’alegro molt però per l’altra, no les he tingut totes amb el Barça, ja que aquest any està molt irregular. En aquests últims partits he tornat a veure un Barça millor que els mesos anteriors.

Ara sí que comencen dos mesos de pur infart, però també és el més bonic del futbol. No sols per ser campió de Lliga, Copa o Champions, sinó també per veure qui perd la categoria o qui es salva per a seguir a Primera un any més o per entrar a les zones europees.

També les aficions ho deixarem tot als camps i als bars per a que els nostres equips se sentin més forts i amb ànim de donar-ho tot fins l’últim moment.

 

* Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *