El futbol espanyol conquereix Europa

europaleague

Foto: es.uefa.com

 

Si d’alguna cosa pot estar orgullós el nostre esport nacional per excel·lència és de tenir aquests equips que conquereixen Europa amb el seu joc i estil. A excepció del Barça del Tata Martino que va caure abans de temps, tenim el Sevilla, que ha tornat a coronar-se amb l’Europa League tres temporades després de l’última.

És evident que aquesta és la grandesa del nostre esport, tota una satisfacció per al nostre futbol nacional. No tenim perquè envejar les altres lligues europees, perquè està clar que la nostra és la millor. Mostra d’això són les millors estrelles que fitxaran aquest estiu pels nostres equips. Potser perquè saben que aquí poden aspirar a més títols europeus que en els seus respectius clubs o bé que les seves seleccions es fixaran més en ells. O el què és més segur, perquè el que cobraran per contracte no ho guanyaran en els seus clubs d’origen.

 

* Text original en castellà.

 

 

2 Comments on “El futbol espanyol conquereix Europa

  1. Martin, me recuerdas a una escena de la película
    8 Apellidos Vascos. Que el movil, le suena Sevilla tiene un coló especia.
    Según tu artículo, Paco prefiero no decir nada, ya que a mi no me gusta el futbol. Pero sigo diciendo, que has hecho una gran labor.

    Bea

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *