El racó del bon cinema: Ocho apellidos vascos

ocho-apellidos-vascos-poster (2)

 

No m’estranya en absolut que sigui la pel·lícula que tothom ha vist i, per tant, sigui la mes recomanada, al mateix temps que s’ha convertit en la cinta cinematogràfica que ha passat a la història del nostre cinema espanyol. Precisament quan pitjor ho està passant davant la manca de públic en les nostres sales i per l’arribada massiva d’altres cintes de gènere americà.

Pel que fa a aquesta comèdia cal destacar un repartiment de Goya garantit, amb l’actor revelació del moment com és Dani Rovira; la sempre genial Carmen Machi, perquè tot el que fa posa en peu al públic; la guapa Clara Lago, de qui tots recordem el seu paper a la sèrie “Los Hombres de Paco” i que interpreta a la perfecció; i destacant també el gran paper de Karra Elejalde convertit en el “Chanquete d’Euskadi”.

És una clara demostració que tant bascos com andalusos poden conviure perfectament entre ells, deixant de banda les seves diferències polítiques i persones, a l’igual que els típics acudits que fan per passar l’estona amb el sentit de l’humor que els caracteritza, sense oblidar-nos també que per a mi és un perfecte reconeixement a la feria d’abril de Sevilla.

 

* Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *