Final de la Lliga 2013-2014

soccer

 

Dissabte passat ja es va conèixer el campió de Lliga. Va ser l’Atlètic de Madrid. Aquesta temporada per a aquest club ha estat una de les millors, d’aquelles que es recorden durant molt tempos. Això també es deu a la seva bona feina col·lectiva i al gran entrenador que tenen.

Per la seva part, el FC Barcelona ha deixat escapar una Lliga que, segurament, en altres temps no hauria deixat escapar. Gran part de la culpa és del Tata Martino, ja que feia la impressió que dins del vestidor no manava ell, sinó que els futbolistes feien el que volien. I al final ha passat el que havia de passar, que aquesta temporada ha fracassat.

Crec que ha arribat el final de cicle, ara tocaria vendre figures i començar de zero i fitxar un entrenador que només mani ell.

 

* Text original en castellà.

One Comment on “Final de la Lliga 2013-2014

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *