Fins sempre Tito, el barcelonisme no t’oblida

tito
 
Tant el món del futbol com tots els que rodejàvem el barcelonisme ens hem quedat consternats davant al tràgica notícia de la mort de Tito Vilanova, que als seus 45 anys i després de dos i mig de lluita contra el càncer de glàndula paròtide, al final ha estat la malaltia qui ha guanyat l’últim partit.

Ara sí que l’equip té l’obligació de guanyar tots els partits del campionat nacional que queden, si el que pretén és retre-li el millor homenatge, i la millor manera de fer-ho és guanyat aquesta lliga perquè si ells volen, poden, amb o sense el permís de l’Atlètic.

Després d’aquesta trista pèrdua dins del club, hi ha un abans i uns després. Tito va fer més gran l’etapa més exitosa del millor equip del món. L’ex entrenador blaugrana ha estat tot un referent humà i futbolísticament etern per a l’equip barcelonista. La veritat és que podríem explicar tot allò important que ha estat i que ha aportat des de la seva arribada fa ja 26 anys, però el que és evident és que ha deixat una petjada inesborrable que romandrà per tota l’eternitat en els nostres cors, tant d’aquells que el van idolatrar com de l’entitat que el va veure néixer professionalment.

* Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *