Quan el campionat nacional esdevé l’única possibilitat de salvació

 

porteria
Foto: www.freeimages.com

 

Si mirem enrere i ens remuntem concretament a l’inici de la temporada i, al mateix moment que mirem els primers resultats, tots donàvem per fet que aquesta plantilla ens donaria la més plena satisfacció, ja que ho tenia tot per acabar guanyant els tres títols importants: Champions, Copa del Rei i Lliga.

Res podia fer presagiar que després de finalitzar la primera volta, la truita es giraria tant de sobte. A partir d’aquí ja vam veure que alguna cosa fallava, ja que els costava remuntar alguns partits. Potser per això el València se’n va aprofitar per vèncer a can Barça. La rematada ens la van donar el Valladolid i el Granada quan, en altres condicions, ho hauríem comptat com a victòries amb golejades, i ara no ens trobaríem en la situació que estàvem abans de guanyar els lleons.

El fet d’haver estat eliminats de la Champions per l’Atlètic i, per acabar-ho d’adobar, haver-nos quedat sense Copa davant del Reial Madrid, fa que la lliga nacional s’hagi convertit en l’única possibilitat de salvació o el que és el mateix, l’únic bot salvavides per evitar l’enfonsament de l’equip.

* Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *