Un canvi de cicle obligatori a Can Barça

puyol

Foto: wikipedia.org

Contra tot pronòstic tenien el vent a favor per a vèncer a un Atlètic que arribava a l’última trobada de la temporada amb dubtes després dels últims resultats de les jornades anteriors.

Tots dos clubs estaven disposats a donar-ho tot i així ha estat, ho hem viscut intensament. Els del Tata, per tancar una nefasta temporada irregular estaven obligats a guanyar la Lliga en el seu camp, i comptaven amb una afició entregada al seu equip, tant els pessimistes com els més optimistes s’havien unit per a creure en el miracle. Però en el món del bon futbol, la crua realitat és qui mana, al temps que posa a cadascú al seu lloc. No queda altra que assumir allò evident, que l’equip del Cholo Simeone ha estat el clar i just guanyador, i que l’Atlètic està a un pas de fer més gran la seva història.

Hem trigat en adonar-nos que l’hegemonia blaugrana abans o després arribaria al seu final, pel que un canvi de cicle a Can Barça passa a ser obligatori, a l’hora que necessari. Començant per rebre Luis Enrique com es mereix. Amb ell, el primer que recuperarem serà l’ambició per a que el vaixell torni a alçar-se, malgrat haguem de canviar la tripulació, en la que no hi seran ni Puyol, ni Valdés ni molts altres.

Com més aviat ens oblidem d’aquesta desfeta, millor serà per a començar a posar-nos les piles de cara a la propera temporada, al mateix temps que comencem un nou cicle triomfal i sense les errades de la present campanya.

 

* Text original en castellà.

One Comment on “Un canvi de cicle obligatori a Can Barça

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *