Una Setmana Santa diferent

semana_santaFoto: www.freeimages.com

Aquesta última Setmana Santa ha sigut diferent perquè el dilluns va ser festa a Catalunya i 2 dies desprès ja era el dia de Sant Jordi, d’anar a comprar tradicionalment el llibre i la rosa. Aquest any s’han ajuntat aquests dies gairebé a tocar.

Aquesta vegada la Setmana Santa l’he pogut gaudir a la meva manera, amb bona companyia, sense els meus pares i prop de casa.  Estic cansada d’anar als llocs en família. No és el mateix sortir en família a veure processons que quedar-se una setmana  amb la parella o amigues i fent altres activitats. No és que estigui en contra de les tradicions sinó que, simplement, m’avorreix veure passos de processons , pel·lícules de romans de l’any de la picó o veure que no passa ningú pel carrer.

De vegades penso que és millor estar-se per casa en aquesta època de l’any que no pas tancar-se per necessitat a l’hotel. Ja m’hagués agradat a mi no sortir-hi però com els meus pares m’obligaven a sortir a veure-ho, no em tocava més remei que aguantar-me i fer cara d’avorriment.

Almenys aquest any he pogut decidir què fer i amb qui anar. El resultat ha satisfactori.

 

* Text original.

 

2 Comments on “Una Setmana Santa diferent

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *