4G o tecnologia insuficient

mobile

Foto: www.freeimages.com

La tecnologia avança molt ràpid i més si parlem del mòbil.

No fa gaire va començar a tenir anomenada el que ara és conegut com a telefonia 4G. El que significa que es més ràpida la connexió de internet.

De moment hi ha dos companyies de telèfon que tenen 4G, que són Vodafone i Orange (segurament a la llarga acabaran apareixent d’altres).

Jo tinc la sort de tenir un mòbil d’aquests per Orange i em va força bé. És més potent, més ràpida la connectivitat i amb moltes aplicacions que no faré servir.  Amb Vodafone surten més cares les tarifes de mòbil, com a memòria interna i com a navegació amb la tarifa XS8 o d’altres, però volia especificar aquesta tarifa per una mala experiència.

No la recomano pas aquesta tarifa pels qui fan servir internet ja que si l’utilitzes diàriament et treuen uns 45-47 euros al més sense comptar les trucades ni els missatges de text normals. O sigui, que no surt a compte pagar tant amb aquesta tarifa pels qui utilitzem el e-mail, el xat del whatsapp, Line o altres aplicacions.

Així que si voleu estar a la última amb el 4G, en aquest món de la tecnologia que avança tant de pressa que d’aquí a un no res surt un mòbil amb més potencia i modernitzat per desprès acabant comprant-lo i tenir un gasto més al mes, val la pena esperar a tenir un mòbil amb les vostres necessitats que no pas tenir un mòbil, una tablet i un portàtil per estar sempre connectats.

Tanta tecnologia a la nostra mà fa que saturem la senyal de les antenes per tota la gent que es vol connectar en el mateix moment (metro, tren i pel carrer a tota hora) no es bo ni per nosaltres ni per les antenes.

 

* Text original.

One Comment on “4G o tecnologia insuficient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *