Acabada la temporada. Arriba el Mundial!!!

brasil

Foto: es.fifa.com/worldcup

Som molts els aficionats i fanàtics de l’esport i especialment del futbol, que malgrat haver passat pràcticament dues setmanes de la final de la temporada, ja passem a tenir mono per falta d’emocions.

Els propers caps de setmana d’aquí fins a finals d’estiu seran més llargs de l’habitual.

Per sort, ara és el moment que tant a espanyols com a la resta de la geografia futbolística, el Mundial de Brasil serà el què acapararà tota la nostra atenció.

Tot està a punt per gaudir de l’esdeveniment esportiu més gran, que reuneix les millors seleccions que competiran per aconseguir al Copa del Món, la que els situa al cim de l’esport rei.

És evident que la selecció de dirigeix Vicente Del Bosque no es conforma amb tenir un únic mundial a la seva història, i intentarà repetir títol. Sabem que no serà gens fàcil, ni molt menys un camí de roses.

Però la força de “la Roja” és capaç almenys d’intentar-ho, i per fer-ho compta amb el cor i l’entrega de la millor afició del món.

L’expectació està assegurada. Si hi ha algun lloc que viu per i per a la passió de la millor de les competicions, aquest és Rio de Janeiro.

Allà hi serem tots. Els d’aquí ni tan sols dormirem per defensar els nostres colors.

 

* Text original en castellà.

One Comment on “Acabada la temporada. Arriba el Mundial!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *