El Rei ha abdicat, i ara què?

rei
Foto: wikipedia.org

Ha saltat la notícia que potser molts espanyols estaven esperant. És evident que davant la situació actual del país, aquesta és una d’aquestes “bombes informatives” que  qualsevol periodista està esperant per obrir les portades de la premsa escrita o digital.

Com no pot ser d’altra manera, s’ha obert la veda i veurem un munt d’opinions al respecte. El debat és al carrer, pel que molts coincidiran que amb l’abdicació del monarca és el moment de canviar la Constitució.

N’hi haurà d’altres que segurament pensaran que ha estat una decisió molt precipitada. El cert és que li ha arribat el moment al príncep Felip de posar-se al timó. A més, compta amb el suport de tots aquells que consideren que està més que preparat.

Alguns coincidirem quan diem: i ara què? Les conseqüències no trigaran a arribar a la classe política, més que res perquè ara s’hauran de posicionar en una banda o altra.

També cal destacar si ens acostumarem a veure el nou rei d’ara endavant en els discursos de la vigília de Nadal.

Missatge del Rei anunciat la seva abdicació.

 

 

* Text original en  castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *