Està en decadència “Sálvame Deluxe”?

tele Foto: www.freeimages.com

 

El cert és que aconsegueixen la seva audiència més fidel, sigui quina sigui la notícia o l’entrevista en qüestió, mentre sigui de màxima actualitat, allà estarem per veure-ho. Perquè sempre hi ha els mateixos o potser per falta de convidats, han d’allargar més del compte la seva particular màquina de la veritat per a seguir endavant. El que ens porta a preguntar-nos: Està en decadència el programa Sálvame Deluxe?

Quan un programa porta 5 temporades en antena i aconseguint índexs d’audiència en augment és evident que els espectadors ja s’hi ha acostumat, siguin quins siguin els continguts del magazine. El millor és no tocar res.

Igualment considero que s’haurien de reciclar, renovar alguns dels col·laboradors, però sobretot canviar de convidats. Seria tot un encert que vinguessin personatges com els actors que estan actualment tant de moda com són Dani Rovira i Clara Lago, o bé Paco León, i inclús Ruth Lorenzo, la nostra aspirant al festival d’Eurovisió, perquè potser d’aquesta manera tindria més interès per a l’espectador.

 

* Text original en castellà.

One Comment on “Està en decadència “Sálvame Deluxe”?

  1. Me acabo de enterar por 8tv de que en este programa quieren sustituir a Jorge Javier Vázquez por María patiño o Terelu Campos.
    ¿Quien quereis que será? ¿Cuál queréis que sea?Aqui podeis opinar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *