Ja és estiu

platja

 

Foto:www.freeimages.com

Ja s’està notant en el nostre dia a dia, la calor comença a fer-se present. Mostra d’això són les nostres terrasses, que cada dia els falta molt poc per estar plenes. Inclús cada vegada són més les joves, i les que no ho són tant, que llueixen la seva figura amb peces de roba una mica més lleugeres de l’habitual.

Evidentment es pot dir que ja estem gaudint de l’estiu i de tot el que comporta. En les nostres discoteques tornaran a sonar noves cançons d’aquest temps estival. En el nostre record segueixen sonant els grans èxits del mestre George Dann, que ens seguiran acompanyant allà on estiguem passant l’estiu.

Les nostres platges ja es van preparant per a gaudir-les al màxim, a l’igual que les piscines. Està clar que les alternatives d’oci estan aquí però el més essencial és viure els dies al màxim. Això és l’estiu en estat pur.

 

*Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *