Dalai Lama, un exemple per tothom

dalailama

 

Foto: freeimages.com

Molta gent el coneix pel seu nom però realment és un exemple per tothom. És un model a seguir. Sobre tot pels seus fidels seguidors. Aquí m’incloc jo. Considero que És un bon home tan espiritualment com humanista. Les seves sabies paraules em van enamorar. Respecto la seva religió com la meva i fa molts anys que el segueixo via Facebook.

Sempre recordaré el dia que va venir al Parlament de Catalunya. Va ser el 6 de setembre de 2008, el mateix dia que jo vaig començar a treballar. Per mi va ser un orgull poder-lo veure. Volia posar-me a primera fila per sentir-lo bé però no va poder ser. Hi havia bastanta gent que també ho volia fer.

Tots hauríem de ser com ell. Estimar a la gent, estimar-se a un mateix, cuidar dels demès, respectar-los i no posar-se amb ningú, sense rancúnia.

Sens dubte així no hi haurien ni guerres ni rivalitats que per desgracia existeixen.

Per ell sento una gran adoració.

El Dalai Lama és un gran mestre i sempre ho serà.

Aquí teniu l’enllaç al Facebook del Dalai Lama per si el voleu seguir.

 

* Text original.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *