Reflexionem-hi

reflexionem

Foto: www.freeimages.com

Com que d’aquí poc arriben les vacances i és l’estació en què podem quedar més amb les amistats, família i parella, us proposo unes dites amb les corresponents justificacions perquè les pugueu seguir, i així podeu ser més feliços.

• Viu i deixa viure: Quan no es deixa viure, qui ho fa pot tenir remordiments per haver ferit a la persona que estima i es pot sentir desplaçat en el cas que l’altra persona el rebutgi.

Qui ho rep actua fent el mateix perquè es l’altre s’adoni dels seus errors o bé passa del problema o passa totalment d’ella/ell.

• No sempre s’ha de tenir la raó: Hi ha gent que té molt d’orgull i per més que els hi diguis blanc, et diran negre.

Quan vàries persones tenen un caràcter similar o/i igual d’orgullosos, a la llarga, fa que es separin o es deixin de parlar durant un temps. L’orgull ens pot dominar i portar-nos molts problemes.

• Primer ets tu i desprès son els demés: S’ha de saber-se cuidar. Quan et sentis bé amb tu mateix podràs cuidar dels demès.

Quan s’intenta fer-ho del revés et pot passar que transmetis el mal humor als demès sense que tu no te n’adonis.

• No vulguis agradar tothom: Sempre hi haurà algú que no li vulgui estar amb tu o a qui no li agradis.

Deixa’l estar, fes la teva. No t’hi preocupis.

Per més que insisteixis o bé passarà de tu o bé estarà amb tu per haver-li insistit.

És millor preguntar-li de bon principi si desitja formar part de la teva vida i que se sinceri, que no pas haver-lo “obligat” a quedar-se perquè ho has volgut.

• M’ha dit Maria que…: Els mals entesos te’ls pots trobar cada dia. No expliquis mai les converses dels demès, sinó corres el risc que algú altre et mal interpreti i es formi una bola molt gran amb discussions de tota mena.

Per a que no hi hagin aquests conflictes és millor parlar amb la persona adequada que no pas preguntar-ho als demès i si et pregunten pel tema, és millor esquivar-ho.

Cadascú ho interpreta de diferent manera.

Alerta amb el què expliquem.
Penseu que hi ha persones que volen fer mal, van de mala fe, o per falta de confiança o bé van pel seu propi interès.

Tingueu a mà aquestes pautes perquè pugueu anar amb prudència, per si de cas us fes falta. Imprimiu-ho o entreu al blog tantes vegades com creieu.

* Text original.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *