Alguna cosa passa amb Brasil

brasil

 

Aquesta és la història d’una selecció que al llarg dels temps sempre havia estat tot un referent per al seu país com per als seus aficionats, que amb la passió amb la qual viuen el futbol ja l’han convertit en el seu habitual mode de vida.

El conjunt que dirigeix Luiz Felipe Scolari presumeix de ser l’equip que més mundials col·lecciona a les seves vitrines. En el passat Mundial que es presentava amb el títol de favorita, més tenint en compte que era l’amfitriona, va mostrar estar molt lluny d’aquella canarinha que intimidava els seus adversaris. Actualment s’han convertit en la vergonya per als seus aficionats que han hagut de veure com després de l’humiliant golejada dels alemanys, van acabar arrossegant-se en els seus enfrontaments anteriors a les semifinals. Els holandesos van confirmar l’hecatombe dels brasilers deixant-los a la quarta plaça.

És evident que alguna cosa passa amb Brasil i que, a l’igual que la Roja, necessita un canvi radicat si vol tornar a recuperar ja no només l’hegemonia dels anys daurats, sinó la confiança de la seva gent, i que la samba torni a sonar pels seus carrers. Només d’aquesta manera podrà tornar a ser respectada pels rivals més directes.

 

* Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *