Sálvame celebra el seu 5è anivesari

salvame

 

Allà cap al 2009 es va donar a conèixer el neixement d’un nou programa de la famlia Mediaset. Després del seu exitós pas pel magazine ¡Aquí hay tomate! El seu presentador, Jorge Javier Vázquez va tenir la idea de crear ¡SÁLVAME!

 Cin anys després, ara, ho celebren a cor què vols però sense oblidar els seus orígens. Mantenir-se a la parrilla televisiva cosetxant les millors audències es deu a molts factors. Potser perquè tenen el millor amo del corral o pels seus col·laboradors millor qualificats, però els que de veritat li han donat l’èxit que segueix tenint actualment són aquells que estan darrera les càmeres i que diàriament fant que sigui el millor espai d’entreteniment de la cadena.

 És evident que hi ha moltes formes de fer televisió. Ells han arribat on han arribat a base de mostrar les seves pròpies misèries i tirar-se-les en cara o per aquells que per tenir un minut de glòria expliquen les intimitats dels famosos. És un tant patètic. Al cap i a la fi, 5 anys donen per molt. Així doncs, FELICITATS SÁLVAME!

 * Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *