Barça i Madrid, la cara i la creu

Foto: Wikipedia

A aquestes altures de competició i quan només portem les 3 primeres jornades de la nova temporada de la Lliga, ja hi ha qui s’atreveix a treure les seves pròpies conclusions.

A Can Barça, les sensacions que es viuen són molt prometedores de cara als títols a aconseguir, encara que sigui una mica precipitat, és evident que l’eufòria que es respira és patent.

Des de la casa blanca tot es veu d’una altra manera encara que sigui massa aviat per pronosticar, però encara segueixen arrossegant les seqüeles de l’anterior campanya i malgrat haver aconseguit l’anhelada “desena”, estan deixant molt a desitjar. Doncs dels seus últims resultats sumen més derrotes que victòries. És evident que estan aixecant polseguera al vestidor, alhora que xiulen a Casillas, comencen ja a qüestionar el projecte “galàctic” de Florentino i alhora ja li estan fent la creu a Ancelotti.

Aquesta és la situació actual dels dos equips més grans de la nostra lliga, la cara i la imatge de la felicitat dels blaugranes, per la bona feina de Luis Enrique i el contrast de la creu d’un dels pitjors inicis dels madridistes .

*Text original en castellà.

One Comment on “Barça i Madrid, la cara i la creu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *