Èxit 21 torna a obrir les seves portes

EXIT21

Amb la tornada a la rutina, alguns ja portem temps treballant i ara després de la tornada als col·legis, comencen també els cursos de la Fundació Catalana Síndrome de Down i amb això, la nostra revista Èxit21 torna a obrir les portes als seus lectors.

Perquè una de les prioritats d’aquest nou curs del nostre equip, ja no només és informar i alhora comunicar tots aquells temes que ens interessen de la crònica social sinó també tenir el nostre lloc tant en la societat, com ser un més de tants mitjans de comunicació digital.

Un dels nostres objectius és oferir als nostres seguidors més fidels les millors entrevistes, així com els millors articles d’opinió ja siguin d’esports com d’interès general.

Perquè si d’alguna cosa podem presumir és de tenir un equip de redactors així com d’un cos tècnic capaços de tirar endavant una de les millors revistes, i ho demostrem amb la professionalitat i disciplina periodística.
I el més important amb el rigor, l’ètica i la serietat que ens caracteritza, aquesta és la clau del nostre èxit i mostra d’això, els lectors que ens segueixen diàriament.

*Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *